Bel ons: +31 (0)547 333584
Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Hermle C32U voor Koebrugge Metaal Bewerking

  • Posted on:  woensdag, 16 oktober 2013 17:47
  • Geschreven door 

Bij Koebrugge Metaal Bewerking (KMB) in Hengevelde ligt het accent op hoogwaardige machineonderdelen voor diverse marktsegmenten. Maar het meest innovatief en in het oog springend zijn misschien wel de onderdelen die voor een exotische nichemarkt als tractor pulling worden ontwikkeld en vervaardigd.

Wat betreft het frezen voeren vijfassige bewerkingscentra de boventoon, in de vorm van een C600, C22UP, C32U en C40U van Hermle. “Het werk wordt steeds complexer, omdat ontwerpers er naar streven om producten uit één deel te maken”, zegt Koebrugge over zijn voorkeur voor vijfassige machines. 

Hermle

De voorkeur voor Hermle is gebaseerd op inmiddels meer dan vijftien jaar positieve ervaringen. “De eerste Hermle deed bij ons zijn intrede in 1998”, herinnert Koebrugge zich. Naast de mogelijkheden van de machines noemt Koebrugge als afweging ook de goede en snelle service die Hermle Nederland (gevestigd in Horst) biedt. De nieuwste aanwinst is de C32U, die direct vanaf de Techni-Show 2014 naar Hengevelde is verhuisd.

Meer lezen over de nieuwe Hermle van Koebrugge? Neem dan nu een abonnement op Metaal Magazine. In het komend nummer meer informatie in een tweepagina-artikel.

Bron: Metaal Magazine

Gelezen: 4822 keer Laatst aangepast op zaterdag, 29 augustus 2015 08:51

Laatste nieuws