Bel ons: +31 (0)547 333584
Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Groot feest: Open huis én viering 25-jarig jubileum Koebrugge Metaal Bewerking

  • Posted on:  woensdag, 18 mei 2016 18:57
  • Geschreven door 

Bron: www.wegdamnieuws.nl

Eigenlijk 26, maar omdat het beter uitkwam als de uitbreiding helemaal af was, werd de viering van het jubileum van Koebrugge Metaal Bewerking een jaartje uitgesteld en gecombineerd met een Open Huis waarin alle moderne High Tech op het gebied van metaalbewerking kon worden tentoongesteld. De werkplaats ging van 900 naar 1500 vierkante meter en biedt de 12 mensen die in het bedrijf werkzaam zijn aanmerkelijk meer “lucht”. Jan Koebrugge startte zijn bedrijf in 1990 bij loonbedrijf Pelle en maakte een gestage groei door. In ’93 verhuisde men naar de huidige locatie op het Wegdam en vanaf 2004 zoon Charles mede-eigenaar en sinds 2010 hoofd-aandeelhouder van dit familiebedrijf.

 

Veel last van de crisis kende het bedrijf, dat voornamelijk afhankelijk is van de voedingsindustrie en de agrarische sector, niet. 
Vele belangstellenden maakten gisteren van de gelegenheid gebruik het fraais te aanschouwen en de familie Koebrugge te feliciteren. Ook namens de redactie van harte proficiat!
Hieronder een impressie:

Foto's: Jan Schoneveld

IMG 0043

koebrugge4
De eerste nieuwe machine die oprichter Jan Koebrugge meer dan 25 jaar geleden kocht. Ook deze was gisteren tijdens de open dag te bewoneren.

koebrugge3

koebrugge2


koebrugge5

IMG 0042

Gelezen: 4554 keer

Laatste nieuws