OVER KMB

Koebrugge Metaal Bewerking, afgekort K.M.B., startte op 1 Januari 1990 onder leiding van Jan Koebrugge als toeleverancier in de verspaning, destijds met één nieuwe CNC-Bedfreesmachine en enkele conventionele draaibanken. De eerste drie jaar werd een werkplaats van 200m2 gehuurd, sinds januari 1993 is K.M.B. gevestigd in een eigen, modern en efficiënt onderkomen aan Bedrijventerrein  “Het Wegdam” in Hengevelde.

Eigenaren Jan en Annet Koebrugge hebben in de jaren die volgden het bedrijf verder uitgebouwd, vrijwel jaarlijks werd een nieuwe machine bijgekocht en/of vervangen.

Sinds 2005 is zoon Charles mede-eigenaar en vanaf die tijd is het 5-assig frezen opgepakt en ook het draadvonken opgestart.
Inmiddels hebben we de beschikking over vijf 5-assige freesmachines, 2 draadvonkmachines en diverse CNC- en Teach-in draaimachines.
Het personeelsbestand is gegroeid tot 10 vaste medewerkers en in 2018 heeft Charles het bedrijf volledig overgenomen.

K.M.B. is een modern toeleveringsbedrijf, wij zijn gespecialiseerd in enkele stuks nieuwe producten, maar zeker ook in seriematig werk welke herhaaldelijk wordt besteld.

De hoofdactiviteit is het produceren en bewerken van nieuwe en bestaande mechanische componenten, veelal machineonderdelen, in de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten.

REFERENTIES

Langlopende samenwerking

“We zijn erg tevreden over de werkzaamheden uitgevoerd door Koebrugge Metaal Bewerking. Wij komen regenmatig terug met nieuwe aanvragen.”

Goede communicatie

“Zeer tevreden over het traject en de communicatie omtrent de opdracht.”